Здорове харчування

Міфи про молоко  ультрапастерізоване
Міфи про молоко ультрапастерізоване

Міф №1. Для виробництва ультрапастеризованого молока використовують «порошкове» молоко. Молоко питне ультрапастеризоване є безпечним та корисним продуктом. Виготовляється тільки з…

Міфи про йогурт
Міфи про йогурт

Міф №1. В йогурті немає живих бактерій, тому що він зберігається майже місяць, а наявність корисної мікрофлори – не більше,…

Кефір та Кефірна Лактонія
Кефір та Кефірна Лактонія

Кефір – кисломолочний продукт змішаного молочно-кислого та спиртового бродіння, який виробляється сквашуванням нормалізованого коров’ячого пастеризованого молока спеціальною бактеріальною закваскою. Це…

?>
Щоб підписатися заповніть форму нижче
Ім’я:
Прізвище:
E-mail:
 
  • .
Дякуємо за звернення
Наш менеджер обробить заявку і зв'яжеться з Вами в найкоротший термін.