Здорове харчування

Як готують фрукти та ягоди, які споживають у йогуртах?
Як готують фрукти та ягоди, які споживають у йогуртах?

З початку 2000-х «Лакталіс» в Україні співпрацює зі світовим лідером із виробництва фруктових наповнювачів, австрійською промисловою групою AGRANA.

Яка буває  обробка молока?
Яка буває обробка молока?

У наших магазинах можна побачити широкий асортимент корисного молока різної обробки: пастеризованого, стерилізованого та ультрапастеризованого (UHT). Давайте розберемося, у чому різниця.

Де беруть молоко для йогуртів?
Де беруть молоко для йогуртів?

Знайомтеся: молочно-виробничий комплекс (МВК) «Єкатеринославський»* – найбільший розплідник корів породи Brown Swiss в Україні.

Як збирають і контролюють  якість сировини?
Як збирають і контролюють якість сировини?

Для збору якісної сировини працівники відділу закупівлі молока долають відстань 700-800 км від заводів, охоплюючи 10 областей України та більш ніж 60 ферм.

Куди скаржитися на неякісну продукцію
Куди скаржитися на неякісну продукцію

За умови зберігання в неналежних температурних умовах натуральна молочна продукція компанії може зіпсуватися. Основними ознаками можуть бути: неприємний запах, зміна…

Міфи про молоко  ультрапастерізоване
Міфи про молоко ультрапастерізоване

Міф №1. Для виробництва ультрапастеризованого молока використовують «порошкове» молоко. Молоко питне ультрапастеризоване є безпечним та корисним продуктом. Виготовляється тільки з…

Міфи про йогурт
Міфи про йогурт

Міф №1. В йогурті немає живих бактерій, тому що він зберігається майже місяць, а наявність корисної мікрофлори – не більше,…

Кефір та Кефірна Лактонія
Кефір та Кефірна Лактонія

Кефір – кисломолочний продукт змішаного молочно-кислого та спиртового бродіння, який виробляється сквашуванням нормалізованого коров’ячого пастеризованого молока спеціальною бактеріальною закваскою. Це…

?>
Щоб підписатися заповніть форму нижче
Ім’я:
Прізвище:
E-mail:
 
  • .
Дякуємо за звернення
Наш менеджер обробить заявку і зв'яжеться з Вами в найкоротший термін.