Здорове харчування
![Що таке НАССР?](https://lactalis.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Haccp_Lactalis_site-1-400x400.jpg)
Системи управління безпечністю харчових продуктів (ХАССП) за ISO 22000
![Яка головна мета стандартів ISO?](https://lactalis.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/ISO-9001_2008_site-400x400.jpg)
Головна мета стандартів ISO – гарантія безпеки, надійності та якості продукту або послуги. Для світової спільноти сертифікат ISO – це доказ того, що виробнику і його продукції можна довіряти.
![Як готують фрукти та ягоди, які споживають у йогуртах?](https://lactalis.com.ua/wp-content/themes/lactalis/img/no-image.png)
З початку 2000-х «Лакталіс» в Україні співпрацює зі світовим лідером із виробництва фруктових наповнювачів, австрійською промисловою групою AGRANA.
![Яка буває обробка молока?](https://lactalis.com.ua/wp-content/themes/lactalis/img/no-image.png)
У наших магазинах можна побачити широкий асортимент корисного молока різної обробки: пастеризованого, стерилізованого та ультрапастеризованого (UHT). Давайте розберемося, у чому різниця.
![Де беруть молоко для йогуртів?](https://lactalis.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/photo_2019-09-09_17-48-20-400x400.jpg)
Знайомтеся: молочно-виробничий комплекс (МВК) «Єкатеринославський»* – найбільший розплідник корів породи Brown Swiss в Україні.
![Як збирають і контролюють якість сировини?](https://lactalis.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/photo_2019-09-09_17-59-01-400x400.jpg)
Для збору якісної сировини працівники відділу закупівлі молока долають відстань 700-800 км від заводів, охоплюючи 10 областей України та більш ніж 60 ферм.
![Куди скаржитися на неякісну продукцію](https://lactalis.com.ua/wp-content/themes/lactalis/img/no-image.png)
За умови зберігання в неналежних температурних умовах натуральна молочна продукція компанії може зіпсуватися. Основними ознаками можуть бути: неприємний запах, зміна…
![Міфи про молоко ультрапастеризоване](https://lactalis.com.ua/wp-content/themes/lactalis/img/no-image.png)
Міф №1. Для виробництва ультрапастеризованого молока використовують «порошкове» молоко. Молоко питне ультрапастеризоване є безпечним та корисним продуктом. Виготовляється тільки з…
![Міфи про йогурт](https://lactalis.com.ua/wp-content/uploads/2019/03/222-400x400.jpg)
Міф №1. В йогурті немає живих бактерій, тому що він зберігається майже місяць, а наявність корисної мікрофлори – не більше,…
![Кефір та Кефірна Лактонія](https://lactalis.com.ua/wp-content/uploads/2019/03/111-400x400.jpg)
Кефір – кисломолочний продукт змішаного молочно-кислого та спиртового бродіння, який виробляється сквашуванням нормалізованого коров’ячого пастеризованого молока спеціальною бактеріальною закваскою. Це…