Здорове харчування

Що таке НАССР?
Що таке НАССР?

Системи управління безпечністю харчових продуктів (ХАССП) за ISO 22000

Яка головна мета стандартів ISO?
Яка головна мета стандартів ISO?

Головна мета стандартів ISO – гарантія безпеки, надійності та якості продукту або послуги. Для світової спільноти сертифікат ISO – це доказ того, що виробнику і його продукції можна довіряти.

Як готують фрукти та ягоди, які споживають у йогуртах?
Як готують фрукти та ягоди, які споживають у йогуртах?

З початку 2000-х «Лакталіс» в Україні співпрацює зі світовим лідером із виробництва фруктових наповнювачів, австрійською промисловою групою AGRANA.

Яка буває  обробка молока?
Яка буває обробка молока?

У наших магазинах можна побачити широкий асортимент корисного молока різної обробки: пастеризованого, стерилізованого та ультрапастеризованого (UHT). Давайте розберемося, у чому різниця.

Де беруть молоко для йогуртів?
Де беруть молоко для йогуртів?

Знайомтеся: молочно-виробничий комплекс (МВК) «Єкатеринославський»* – найбільший розплідник корів породи Brown Swiss в Україні.

Як збирають і контролюють  якість сировини?
Як збирають і контролюють якість сировини?

Для збору якісної сировини працівники відділу закупівлі молока долають відстань 700-800 км від заводів, охоплюючи 10 областей України та більш ніж 60 ферм.

Куди скаржитися на неякісну продукцію
Куди скаржитися на неякісну продукцію

За умови зберігання в неналежних температурних умовах натуральна молочна продукція компанії може зіпсуватися. Основними ознаками можуть бути: неприємний запах, зміна…

Міфи про молоко ультрапастеризоване
Міфи про молоко ультрапастеризоване

Міф №1. Для виробництва ультрапастеризованого молока використовують «порошкове» молоко. Молоко питне ультрапастеризоване є безпечним та корисним продуктом. Виготовляється тільки з…

Міфи про йогурт
Міфи про йогурт

Міф №1. В йогурті немає живих бактерій, тому що він зберігається майже місяць, а наявність корисної мікрофлори – не більше,…

Кефір та Кефірна Лактонія
Кефір та Кефірна Лактонія

Кефір – кисломолочний продукт змішаного молочно-кислого та спиртового бродіння, який виробляється сквашуванням нормалізованого коров’ячого пастеризованого молока спеціальною бактеріальною закваскою. Це…

Як правильно збивати молоко, щоб отримати стійку дрібнопористу піну
Як правильно збивати молоко, щоб отримати стійку дрібнопористу піну

Стійка дрібнопориста піна: рекомендації по збиванню молока Візьміть охолоджене до +4°С – +6°С молоко Lactel Professionnel. Налийте молоко в пітчер,…

Щоб підписатися заповніть форму нижче

    Ім’я:
    Прізвище:
    E-mail:
     
    • .
    Дякуємо за звернення
    Наш менеджер обробить заявку і зв'яжеться з Вами в найкоротший термін.