Як готують фрукти та ягоди, які споживають у йогуртах?

З початку 2000-х «Лакталіс» в Україні співпрацює зі світовим лідером із виробництва фруктових наповнювачів, австрійською промисловою групою AGRANA.

«Аграна Фрут Україна» –українське представництво концерну AGRANA – спеціалізується на переробці фруктів, овочів та ягід. Підприємство включає повний технологічний цикл: від вирощування, заготівлі сировини та первинної переробки першої трансформації до другої трансформації продукту – виробництва наповнювачів.
Сировина, яка використовується у виробництві, проходить ретельний відбір та очистку за всіма світовими стандартами і показниками переробки. Для збереження корисних властивостей, зовнішнього вигляду, смаку та аромату продукту (смородини, полуниці, малини, журавлини, вишні) у технологічному ланцюгу застосовується процес «глибинної шокової заморозки».

«Наша мета – запропонувати клієнтам продукцію найкращої якості за оптимальними цінами, – зазначає Петро Мисливий, генеральний директор “Аграна Фрут Україна”. – Для цього необхідне постійне вдосконалення технологій, саме тому більш ніж за 20 років роботи підприємства на теренах України (прим. ред. – компанія представлена в Україні з 1997 року) ми вже тричі провели вдосконалення та модернізацію виробничих ліній і підприємства в цілому. Задля руху вперед ми завжди готові інвестувати, щоб пропонувати інноваційні рішення та залишатися для наших клієнтів надійними партнерами».

«Лакталіс» в Україні пишається співпрацею із компаніями, які розділяють і спільні цінності: безперервний розвиток та вдосконалення процесів. Усе задля того, щоб наші споживачі насолоджувалися якісною, смачною та корисною продукцією.

Інформація – із сайту компані AGRANA.

Щоб підписатися заповніть форму нижче

    Ім’я:
    Прізвище:
    E-mail:
     
    • .
    Дякуємо за звернення
    Наш менеджер обробить заявку і зв'яжеться з Вами в найкоротший термін.